•  
  •  

30. Gázkonferencia és kiállítás

30. Nemzetközi olaj- és gázipari konferencia, kiállítás 

2014. szeptember 16-18-án rendezte meg az OMBKE Kőolaj-, Földgáz- és Vízbányászati Szakosztálya, a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt., és az SPE Magyarországi Tagozata az év legnagyobb szakmai rendezvényét Siófokon. Az 50 éves múlttal rendelkező nemzetközi rangú konferenciasorozat 30. szakkiállításán cégünk bemutatta a geodéziai lézerszkennelést, illetve a nagyfelbontású ortofotó és légifelvétel készítést.

 

A plenáris megnyitó felkért előadói a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal, a MOL Group E & P prominens vezetői, a Magyar Bányászati Szövetség Szénhidrogén-bányászati Tagozatának elnöke, az SPE elnöke, valamint az OMBKE főtitkára voltak.

Az előadásokon szó volt Magyarország energiastratégiájáról, energiaellátottságáról és az energiaárakról, a szénhidrogén-kutatás és -termelés koncessziókról, lehetőségekről, a földgázellátás biztonságáról, továbbá a hazai és nemzetközi szakember-ellátottság helyzetéről.

A rendezvényen a kőolaj- és földgázbányászat területéről kutatóintézetek, egyetemek, szervizcégek, szénhidrogén-kutató és -termelő, földgázszállító és -tároló társaságok mutatták be legújabb eredményeiket, valamint a szakterületek jövőbeni lehetőségeit.

Szakterületeink

Földmérő, bányamérő és mérnöki szolgálat a szénhidrogén bányászat és kapcsolódó ipar szakterületén.

work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
talajvedelmi_rekultivacios.jpg
 
 
nyomtatas.jpg
 
 
ekozmu.jpg
 
 

Szakmai blog

Áprilisban GISopen 30. Gázkonferencia és kiállítás
Idén is Leica RoadShow Pontfelhőből a világ

 

 

 

Kapcsolat


Tel.:+36(32) 783-636
Fax.:+36(32) 782-263

geoflame@geoflame.hu
www.geoflame.hu

H-3100 Salgótarján, Május 1. út 77.
 

Nagyobb térképre váltás

 

 
Minden jog fenntartva - GeoFlame 2014