•  
  •  

 

 

Bemutatkozás

 

Geoflame – Térkép a sikerhez

A magyarországi szénhidrogén bányászat meghatározó nagyvállalatainak beruházásainál vagyunk jelen az ország teljes területén. Több évtizedes szakértelemmel járulunk hozzá megbízóink sikereihez, mind bányamérési, mind pedig földmérési, birtokjogi és mérnöki feladatok elvégzése során, továbbá közigazgatási, hatósági ügyekben is közreműködünk.


A szénhidrogén bányászat és a kapcsolódó ipari tevékenységek területigényei miatt kollégáink - az elmúlt 20-25 évben - közel 60,000 ügyféllel kerültek kapcsolatba. Szakembereink több száz bányászati létesítmény tervezésénél, engedélyeztetésénél és megvalósulásánál jártak el.


Munkatársaink rendelkeznek a szakterületünk végzéséhez szükséges minden, jogszabályban meghatározott jogosultsággal. Több kollégánk hites bányamérő, ingatlanrendező földmérő, földmérő, és talajtani szakértő minősítésű.

Bisnode tanusitvany

 

 

 

Innováció - Ami régen fél hónap volt, az ma fél nap

Erőforrásainkat a legmodernebb technológiákkal végezzük, a földmérési és bányamérési feladatokhoz több Leica Viva GNSS - GPS - RTK műszert és olyan mérőállomásokat használunk, amelyek a legkorszerűbb méréstechnológiát teszik lehetővé.


A közelmúltban termelésbe állítottuk a Leica Nova multi-mérőállomást, amely újszerű technológiával 3D lézerszkennelésre is alkalmas és 3D pontfelhővel modellezhető terepfelvételt tesz lehetővé.

Mára cégünk a piac meghatározó szereplője lett, a gyors, pontos és rugalmas feladatmegoldásainak, valamint tárgyi és humán erőforrásainak köszönhetően.

 

 

Szakterületeink

Földmérő, bányamérő és mérnöki szolgálat a szénhidrogén bányászat és kapcsolódó ipar szakterületén.

work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
work teaser 1
 
talajvedelmi_rekultivacios.jpg
 
 
nyomtatas.jpg
 
 
ekozmu.jpg
 
 

Szakmai blog

Áprilisban GISopen 30. Gázkonferencia és kiállítás
Idén is Leica RoadShow Pontfelhőből a világ

 

 

 

Kapcsolat

Geoflame Kft.

Tel.:+36(32) 783-636
Fax.:+36(32) 782-263

geoflame@geoflame.hu
www.geoflame.hu

H-3100 Salgótarján, Május 1. út 77.
 

Nagyobb térképre váltás

 

 
Minden jog fenntartva - GeoFlame 2014